top of page

ХИДРОСТРУЙ

С "Транго" можете да разчитате на професионални услуги по хидроструене, които фирмата извършва от над две десетилетия за клиенти от цяла България. Хидроструенето е иновативна и ефективна техника, която използва вода под високо налягане за почистване и реновиране на различни повърхности.

Технологията на хидроструенето използва мобилна машина, която прилага водно налягане от 200 до 3000 бара за премахване на замърсявания, боя, налепи и други нечистотии от различни видове повърхности. Тази методика е особено подходяща за деликатни материали и за обекти, които изискват внимателно почистване без повреда на структурата им.

"Транго" използва хидроструене за реновиране на каменни огради и фасади, като премахва замърсяванията, мъхът и други натрупвания, които са се наложили с времето. Те също така осигуряват услуги за почистване на паметници и статуи, като поддържат тяхната визуална привлекателност и стойност.

Освен това, хидроструенето е идеално за почистване и реновиране на басейни, отстраняване на натрупани котенца и мъх от плувния басейн, както и за премахване на наслоявания по асфалтови настилки и други повърхности, свързани с инфраструктурни проекти.

С "Транго" вие получавате професионални и надеждни услуги по хидроструене, които се извършват с внимание към детайлите и с високо качество на изпълнение. Независимо дали става въпрос за малки или големи проекти, техният опитен екип и модерна техника гарантират отлични резултати във всяка ситуация.

За повече информация и запитвания относно услугите по хидроструене на "Транго", не се колебайте да се свържете с тях днес.

Свържете се с нас на тел: 0878 282 862

bottom of page