top of page

ПЯСЪКОСТРУЙ

Със седалище в град Пазарджик, фирма "Транго" предлага услуги по пясъкоструене в България от повече от 20 години. Специализирана в областта на пясъкоструенето, "Транго" обслужва клиенти от различни сектори, като предлага висококачествени решения за техните нужди от подготовка на повърхности.

Пясъкоструенето, също известно като абразивно струене, е универсална техника, която се използва за различни приложения. "Транго" се отличава в използването на пясъкоструене за обновяване на шасита на джипове и камиони, алуминиеви джанти, метални врати, решетки и огради, както и за машини и промишлено оборудване. Техният опит се простира и до обслужване на морски съдове като лодки и яхти, ремаркета и каравани, ванове и влакови вагони. Освен това, "Транго" се грижи и за възстановяването на каменни огради, фасади, паметници и други архитектурни структури.

С екип от опитни професионалисти и съвременно оборудване, "Транго" гарантира ефективни и прецизни услуги по пясъкоструене. Те използват фини абразиви, изстрелвани с висока скорост, за да премахнат замърсяванията от повърхността, ръждата, боята и корозията, като оставят чиста и подготвена повърхност за следващите обработки като боядисване или покритие.

Задоволството на клиентите е от съществено значение за "Транго", като те се стремят да доставят резултати, които отговарят на очакванията и ги надминават. Тяхната ангажираност към качествената изработка и внимание към детайлите им е спечелило възхищението на клиентелата им в цялата страна.

Независимо дали става въпрос за проекти от малък мащаб или големи индустриални предприятия, "Транго" е оборудвана да справи с различни изисквания по пясъкоструене с прецизност и професионализъм. Свържете се с "Транго" днес, за да изживеете трансформиращата сила на пясъкоструенето за вашия следващ проект за обновяване.

Свържете се с нас на тел: 0878 282 862

bottom of page